Formuler Z7+

Beschikbaarheid: Leverijd: 1-2 dagen
Prijs/st.: € 115,00 115.00
Prijs in andere webwinkels: € 115,00
quantity stuk(s)
Beoordeling: 5
Leverancier: Formuler
Artikelcode: F4FE-839C7

Beschrijving

Een waardige opvolger van deze tijd

Met de Formuler Z7+ haalt u een luxe, moderne ontvanger in huis. De Z7+ is niet alleen luxe aan de buitenkant. Ook softwarematig is dit een echte top ontvanger. Met Android 7.0 biedt Formuler oneindige mogelijkheden. Zo kunt u probleemloos streamen, applicaties downloaden en gebruiken en IPTV kijken via de Formuler exclusieve software 'My TV Online'. De ontvanger is voorzien van VESA montage waarmee u de box kunt wegwerken achter uw televisie of televisiemeubel. Daarna is deze te besturen via een infrarood verlengstuk voor de afstandsbediening. Dit is met de Formuler Z7+ geen noodzaak. De moderne en revolutionaire ontvanger heeft een compact en strak ontwerp waardoor het een aanwinst is voor elke woonkamer. Dit is een kastje die je wilt laten zien!

Formuler Z7+. Een Android mediaspeler of de IPTV ontvanger?

Standaard is de Formuler Z7+ voorzien van Android 7.0 Nougat. Hiermee bent u dus altijd verzekerd van up-to-date software en geweldige applicaties zoals onder andere Youtube, Neflix, Spotify en NLziet. De Formuler Z7+ is een ultieme combinatie van Android kastje en IPTV ontvanger. Naast Android 7.0 wordt deze ontvanger geleverd met IPTV software van Formuler zelf. Deze software heeft al meerdere grote updates gezien en is ondertussen koploper op het gebied van IPTV software. Zowel het ontwerp als het gebruik zijn zeer hoogwaardig. De ontvanger ondersteunt nu ook de laatste versie van Kodi.

Hardware van de Formuler Z7+

Naast de top software van de Formuler Z7+ kan de hardware natuurlijk niet achterblijven. Dit weet Formuler ook en daarom hebben ze de Z7+ voorzien van topspecificaties. Deze ontvanger kan alles aan met de ruime 2GB DDR4 werkgeheugen en zeer snelle 150000 DMIPS chipset processor. Met deze specificaties kan de Z7+ met gemak meerdere apps draaien en content afspelen zonder vastlopers of haperingen. De Formuler Z7+ ondersteunt ook surround sound op 5.1 niveau en beeldkwaliteit tot wel 4K 60fps. Een ware kroonjuweel van de Formuler Z series dus. De High-end Formuler Z7+ is helemaal klaar voor jouw perfecte filmavond. 

My TV Online

Net zoals de andere Formuler IPTV ontvangers, maakt de Formuler Z7+ gebruik van de My TV Online app. Met deze app kijk je volwaardig IPTV met alle mogelijke functies op een moderne en eenvoudige manier! My TV Online geeft IPTV een geheel nieuwe dimensie en geeft een fijne gevoel bij het TV kijken. Met alle functies als EPG, terugspoelen (vanuit EPG ook mogelijk), opnemen, pauzeren en VOD/Radio is jouw IPTV ontvanger compleet.

Kenmerken van de Formuler Z7+

 • Android 7.0 besturingssysteem met My TV Online IPTV van Formuler
 • Super snelle 2GB Ram ddr4 en processor
 • Tot wel 4k 60fps beeldondersteuning met Dolby 5.1 geluidsondersteuning
 • Hang de ontvanger achter de TV met VESA montage
 • Download talloze apps op de ontvanger en ontgrendel alle functies
 • Kwalitatief hoogwaardig met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding


Inhoud verpakking Formuler Z7+

 • Formuler Z7+
 • Handleiding
 • Afstandsbediening
 • 2x AAA batterijen
 • HDMI Kabel
 • Voeding 12V 1A

Verwante producten

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein